KUVERTE

Potiskane kuverte so sestavni del dovršene vizualne podobe podjetja. Z lično potiskano kuverto lahko v naslovniku vzbudite zaupanje. Na vašo kuverto lahko natisnemo logotip vašega podjetja ali drugo poljubno sporočilo. V času digitalne komunikacije fizična pošta dosega poseben učinek. Vsako podjetje ga lahko izkoristi sebi v prid in z lepo izdelano kuverto očara naslovnika. Nudimo vam hiter in ugoden tisk kuvert v različnih velikostih. Potiskane kuverte vsekakor pritegnejo večjo pozornost kot običajne, zato so primerne za vse, ki želite ustvariti in ohraniti prepoznavno podobo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke.

DOPISNI LISTI

Dotisk na papir se uporablja pri izdelavi dopisnih listov, kjer vam na papir natisnemo glavo in nogo dokumenta, po želji tudi vodni žig ali dodatne grafike.

VIZITKE

Naj bo dobro izbrana vizitka povod za vaše naslednje uspešno poslovno sodelovanje. Le s pravilnim izborom materiala, dimenzije in grafične podobe lahko dosežete, da si bo vsakdo z veseljem shranil vašo vizitko. Vizitka je namreč eno od ključnih prodajnih orodij, zato je pomembno, da je estetsko dovršena in všečna. Na voljo vam je naša strokovna pomoč pri pestri izbiri materialov in možnost izbire poljubne dimenzije. Zagotavljamo vam visoko kakovosten izpis, saj uporabljamo samo najboljši papir. Možna je tudi plastifikacija, ki vizitkam daje dodatno trdnost in zaščito. Vizitka je obraz podjetja ali posameznika in njena privlačna podoba lahko zagotovi odličen prvi vtis, zato vam nudimo tudi storitev grafičnega oblikovanja vaše vizitke.

LETAKI

Letak presega vrednost elektronskega obveščanja, saj je oprijemljiva tiskovina, ki jo kupec pogosto prejme neposredno s strani promotorja, ki podjetje zastopa. Prednost tiska letakov je tudi, da predstavljajo cenovno dostopno obliko promocije in z njimi lahko hitro dosežete svojo ciljno publiko. Nudimo vam tisk letakov v različnih formatih in gramaturah. Na voljo so vam različni materiali, možnosti porezave papirja in plastifikacija v mat ali sijaj izvedbi. Po želji vam lahko izdelamo tudi unikatno grafično podobo vašega promocijskega letaka. Letak ali flyer je učinkovito sredstvo oglaševanja ter odlično pomagalo za pospeševanje prodaje, promocijo izdelkov, storitev ali dogodkov. Senzacionalen izgled letaka lahko resnično pripomore k vaši prepoznavnosti in povečanju prodaje.

DARILNI BONI

Velikorat se ljudje ne moramo odločiti kaj kupiti svojim dragim za darilo zato vse bolj posegamo po darilnih bonih. Darilni boni so čudovito, enostavno in praktično darilo. Ravno zaradi tega je prav, da jih vključimo v svojo ponudbo in s tem našim kupcem olajšamo odločitev glede darila. Darilni bon mora biti kvalitetno stiskan in privlačno oblikovan. V tej ponudbi je zajet tisk darilnih bonov, za manjše doplačilo pa vam ga bomo tudi oblikovali.

TOP