TISK

Tekstilni izdelki sestavljajo največjo skupino promocijskih izdelkov. Naša ponudba tekstilnih izdelkov je izredno široka. Nudimo vam kvaliteten tisk na promocijski tekstil
Promocijski tekstil vam potiskamo za osebno ali poslovno priložnost. Potiskana majica z vašim besedilom ali sliko je izvirno in uporabno darilo. Mogoče pa potrebujete nekaj zabavnega za dekliščino, rojstni dan, zabavo ali pa ekipne majice za vašo tekaško ekipo?
Nikakor ne moremo zanikati pomembnosti in vrednosti potiska tekstila, saj je to naenostavnejši način za reklamo, ki hkrati pripomore razvoju in rasti podjetja.

VEZENJE

Zagotovo ste ponosni in zadovoljni, kadar svojim strankam podarite lep promocijski izdelek z oznako svojega podjetja. Ali pa ob pogledu na svoje zaposlene, ki nosijo majico ali obleko, kjer izstopa vaš znak. Če se odločite za eno izmed tehnik vezenja, vas bo končni izdelek zagotovo prepričal. Vezenje ustvari bogat videz oblačil in vaša znamka zasije v estetski podobi. Zagotavlja večjo obstojnost kot tisk, posebej primerno je za označitev izdelkov z logotipom ali napisom.

PERSONALIZACIJA

Personalizirana darila so izredno pomembna za ohranjanje odnosov. S personaliziranim darilom prijatelju, družinskemu članu ali pa poslovnemu partnerju pokažemo, da smo se spomnili ravno nanj in se potrudili poiskati darilo zanj. S tem izkažemo spoštovanje, prijateljstvo, ljubezen in ohranjamo pristne odnose.

Personalizirana darila so lahko osebna ali pa poslovna.

Osebno personalizirano darilo namenimo osebi, ki nam nekaj pomeni. S tem osebi pokažemo, da smo se nanjo spomnili in se potrudili poiskati darilo samo zanjo. Izredno pomembno je, da je darilo izvirno in uporabno. Pri tem vam lahko pomagamo in skupaj ustvarimo darilo, ki bo na obraz privabilo nasmeh.

Personalizirano poslovno darilo je odraz vašega podjetja. Če poslovnega partnerja nagradimo s personaliziranim darilom bo zanj to pomenilo spoštovanje in zaželjenost.
Personalizacija daril je za podjetje lahko izredno pomembna tudi iz vidika oglaševanja. Dobro poslovno darilo nam lahko prinese velik ugled podjetja ali pa zgolj prepoznavnost.

TOP