TISK

SITOTISK

Sitotisk je ena izmed najstarejših tehnik tiska. S tehniko sitotiska lahko tiskamo vse vrste materialov, ki imajo ravno in gladko površino. Dizajn je potrebno prenesti na sito, nato pa s prenosom barve skozi mrežico ustvarimo odtis.
Sitotisk je izjemno kvalitetna in obstojna tehnika tiskanja, njegova prednost pa je tudi v hitri pripravi. Pri sitotisku izbira barv ni problem, saj lahko izberete katerokoli barvo za tisk. Sitotisk je odlična rešitev za tiskanje večjih količin in velikih površin.
S tehniko sitotiska lahko tiskamo tekstil, dežnike, torbe, nahrbtnike, darilne vrečke, papir, plastiko, kovino, karton, koledarje, rokovnike…

UV TISK

Ena izmed bolj specialnih tehnologij tiska je UV tisk, katerega prednost je neverjetna trdnost in obstojnost odtisa. UV tiskalniki v večini primerov tiskajo direktno na izdelke, struktura barve pa je narejena tako da se ob pravilni pripravi in izvedbi spoji skoraj z vsako podlago. Tako lahko z UV tiskalnikom tiskamo direktno na materiale kot so plastika, PET, pleksi, forex, dibond, aluminij, krom, steklo, kovina. Tiskamo lahko na izdelke v maksimalni velikosti A3 lista in 15 cm v višino (300x420x150mm).

GRAVIRANJE

GRAVIRANJE NA LES

Les je en izmed najbolj univerzalnih materialov, zato se zelo pogosto uporablja tudi za izdelke, ki bi jih radi polepšali z gravuro. To je odlična ideja, saj je material primeren za lasersko graviranje in ponuja osupljive rezultate, ki bodo gotovo v veselje prav vsakomur! Laser na lesu ustvari posebne rjavo obarvane robove, ki dodajo značilen čar in popestrijo podobo končnega izdelka. To pomeni, da je les izvrstna izbira tudi za tiste, ki se še odločajo, kateri material bodo sploh izbrali za svoje promocijske, dekorativne in druge izdelke.

PERSONALIZACIJA DARIL

Personalizirana darila so izredno pomembna za ohranjanje odnosov. S personaliziranim darilom prijatelju, družinskemu članu ali pa poslovnemu partnerju pokažemo, da smo se spomnili ravno nanj in se potrudili poiskati darilo zanj. S tem izkažemo spoštovanje, prijateljstvo, ljubezen in ohranjamo pristne odnose.

Personalizirana darila so lahko osebna ali pa poslovna.

Osebno personalizirano darilo namenimo osebi, ki nam nekaj pomeni. S tem osebi pokažemo, da smo se nanjo spomnili in se potrudili poiskati darilo samo zanjo. Izredno pomembno je, da je darilo izvirno in uporabno. Pri tem vam lahko pomagamo in skupaj ustvarimo darilo, ki bo na obraz privabilo nasmeh.

Personalizirano poslovno darilo je odraz vašega podjetja. Če poslovnega partnerja nagradimo s personaliziranim darilom bo zanj to pomenilo spoštovanje in zaželjenost.
Personalizacija daril je za podjetje lahko izredno pomembna tudi iz vidika oglaševanja. Dobro poslovno darilo nam lahko prinese velik ugled podjetja ali pa zgolj prepoznavnost.

DARILNI PAKETKI

Darilni paketi so sestavljeni iz kakovostnih slovenskih izdelkov. Primerni so za osebne in poslovne priložnosti. Darilni paketek so sestavljeni za različne okuse, po vaših željah. Poleg dobrot, ki jih imamo na izbiro, v paketek dodamo tudi personalizirano darilo (skodelico, flaško, majčko,…). Razveselite in polepšajte dan najbližjim ali pa presenetite svoje poslovne partnerje, da si vas zapomnijo.

TOP